VERKOOPSTYLING 

Bij het kopen van een huis is de eerste indruk bepalend en maakt het verschil tussen veel of geen bezichtigingen. Een potentiële koper beslist doorgaans binnen 15 tot 30 seconden of  een "huis" een toekomstig "thuis" kan worden! Bewezen is dat professioneel gerestylde woningen sneller en tegen de hoogst mogelijke marktconforme prijs verkocht worden. 

 

Investeren in een Verkoopstyling verdient zich al snel terug en is veel goedkoper dan een eventuele verlaging van de verkoopprijs van een woning. 

 

STUDIO64 werkt volgens een eigen concept waarbij wij ervoor zorgen dat jouw woning zo optimaal mogelijk gepresenteerd wordt voor een zo breed mogelijke doelgroep. Wij verzorgen naar wens ook de foto's voor een optimale presentatie op social media! 

 

HOE WIJ WERKEN

 

 

KORT CONSULT

Tijdens een bezoek bij jou thuis krijg je adviezen en praktische tips om jouw woning verkoopbaar te maken.

De nadruk van dit consult ligt op de meest urgente aanpassingen die nodig zijn als jouw woning snel in de verkoop gaat. Na afloop krijg je een handige checklist ter voorbereiding op een bezichtiging of open huis.

 

BASIS CONSULT 

Tijdens dit consult komen alle ruimtes in en rondom jouw woning uitgebreid aan bod. We bespreken elke ruimte en gaan samen direct aan de slag met het restylen. Als er nog aanvullende werkzaamheden gedaan moeten om jouw woning verkoopbaar te maken dan overleggen we wie wat gaat doen.  Na afloop krijg je een handige checklist ter voorbereiding op een bezichtiging of open huis!

 

DIGITAAL CONSULT 

Een nieuw concept in Nederland en Studio64 is de enige die deze dienst aanbiedt. Handig en snel en gezien de Corona beperkingen een ideale oplossing.

We doen het vaak met onroerend goed in het buitenland, omdat het te kostbaar is om even naar het buitenland te reizen voor een verkoopstyling. 

Jij stuurt ons foto's van de inrichting van de woning. Wij bekijken de foto's en geven dan of een advies per mail of we bellen/videobellen met elkaar om de foto's te bespreken. Uiteraard komt de handige checklist ter voorbereiding op een bezichtiging of open huis digitaal naar je toe!

 

OVERIGE DIENSTEN 

  • Het fotograferen van je woning voor de verkoopbrochure. 
  • Gastvrouw tijdens een open huizen route. 
  • Voorafgaande een open huis de woning afstylen. 
  • Het opruimen van uw woning. Persoonlijke hulp bij het afstylen en inkoop van accessoires. 
  • De woning stylen met huurmeubilair.